NB I: megvan a Fradi harmadik nyári igazolása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.05. 14:26
null
Bosnjak (balra) a Fradi harmadik nyári szerzeménye (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/valogatott-igazolas/20140605/c/7233">fradi.hu</a>)
A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a Haladástól érkező 28 éves védővel, Bosnjak Predraggal.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy Bosnjakot szeretné megszerezni a Fradi, de a védő iránt külföldről is volt érdeklődés. Az FTC egy másik Haladás-játékost, Radó Andrást is szívesen látna a soraiban. „Bosnjak is olyan futballista, aki karakterében, valamint játékstílusában is tökéletesen beleillik a Thomas Doll vezette szakmai stáb rendszerébe” – írja a fradi.hu.

A Fradi kivásárolta élő szerződéséből a játékost, a vételár nem publikus. A vaol.hu szerint Bosnjak három évre írt alá.

Az albánok ellen a magyar válogatottban is bemutatkozó Bosnjak a Fradi harmadik nyári igazolása, a népligetek korábban szerződtették Nagy Dánielt és a horvát Tomislav Hajovicot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Bosnjak Predrag (Haladás), Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, ?), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?),
Kiszemeltek: Futács Márkó (Leicester City – Anglia, legutóbb DVTK), Tarmo Kink (észt, Kaposvár), Radó András (Haladás), Vadász Viktor (DVTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik