FTC: A nemzetközi porondon is maradandót alkotnánk – Gera

Vágólapra másolva!
2016.05.22. 13:35
Mint ismert, Gera Zoltán egy évvel meghosszabbította a szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárossal. A magyar válogatott középpályás elmondása szerint továbbra is motivált, megvédené együttesével a bajnoki címet, és a nemzetközi porondon is maradandót alkotnának.

„Az elmúlt két év elég jól sikerült, mind a csapat számára, mind nekem. Két évvel ezelőtt, amikor aláírtuk a szerződést, nem volt mindenki biztos abban, hogy képes vagyok még jól játszani. Örülök neki, hogy sikerült bebizonyítanom, még képes vagyok rá, és ennek a következménye, hogy meghosszabbítottuk a szerződést” – nyilatkozta Gera Zoltán a fradi.hu-nak.

„Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek és újabb egy évig futballozhatok még a Fradiban. Minden támogatást megkaptam a klubtól, az edzőktől, és minden adva van, hogy élvezzem a játékot” – tette hozzá a válogatott középpályás.

„Minden évben motivált vagyok. A legfontosabb, hogy szeretem a játékot, egyáltalán nem kényszer vagy teher, hogy edzeni kell és meccseket játszani. Jó csapatban játszom, folyamatosan sikerélményeink vannak, ez egy futballista számára nagyon fontos. A motivációm az, hogy szeretném megmutatni, még mindig jó játékos vagyok. Az új szezonban meg akarjuk védeni a bajnoki címet, és a nemzetközi porondon is szeretnénk maradandót alkotni” – zárta mondandóját a több fórumon (Rangadó-gála, HLSZ-díjátadó) is a szezon legjobbjának megválasztott futballista.Gera Zoltán a fradi.hu-nak.

„Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek és újabb egy évig futballozhatok még a Fradiban. Minden támogatást megkaptam a klubtól, az edzőktől, és minden adva van, hogy élvezzem a játékot” – tette hozzá a válogatott középpályás.

„Minden évben motivált vagyok. A legfontosabb, hogy szeretem a játékot, egyáltalán nem kényszer vagy teher, hogy edzeni kell és meccseket játszani. Jó csapatban játszom, folyamatosan sikerélményeink vannak, ez egy futballista számára nagyon fontos. A motivációm az, hogy szeretném megmutatni, még mindig jó játékos vagyok. Az új szezonban meg akarjuk védeni a bajnoki címet, és a nemzetközi porondon is szeretnénk maradandót alkotni” – zárta mondandóját a több fórumon (Rangadó-gála, HLSZ-díjátadó) is a szezon legjobbjának megválasztott futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik