FTC: a brazil védő tudja, hogy nagy klubhoz jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.22. 12:48
Mint megírtuk, a Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a 23 éves brazil balhátvédet, Marcos Pedrosót. A Figueirensétől kölcsönbe érkező játékos a FradiMédiának elmondta: nagyon boldog, hogy itt lehet, tetszik neki a klub és az ország is, a sikerért pedig mindent megtesz.

„Szeretnék minél jobb játékot nyújtani, és ezzel bajnoki címhez, valamint kupagyőzelemhez segíteni a csapatot. Tudom, hogy a Ferencváros meghatározó csapat itt, remélem, mindenki elégedett lesz velem” – mondta Marquinhos Pedroso.„Szeretnék minél jobb játékot nyújtani, és ezzel bajnoki címhez, valamint kupagyőzelemhez segíteni a csapatot. Tudom, hogy a Ferencváros meghatározó csapat itt, remélem, mindenki elégedett lesz velem” – mondta Marquinhos Pedroso.

A brazil védő hozzátette, a képességeit kamatoztatva szeretné hozzásegíteni a Ferencvárost a bajnoki címhez és a kupagyőzelemhez.

„Leandrót már ismerem, össze is futottunk nemrég, és váltottunk néhány szót. Brazíliából nincs sok emlékem róla, hiszen fiatal játékos vagyok, ő pedig már nagyon régóta játszik Magyarországon. Bízom benne, hogy gyorsan befogadnak a csapattársak. Technikás vagyok, a legnagyobb erősségem talán a fizikumom, ha kell, a legvégsőkig futok és küzdök. Ezeket a képességeimet kamatoztatva szeretném a csapatot sikerekhez segíteni. Rajta akarok lenni azokon a képeken, amik az ünneplés pillanatait örökítik meg, ezért pedig mindent meg fogok tenni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik