nemzetisport.hu 2017.07.22 12:48 Frissítve: 2017.07.23 12:40

FTC: a brazil védő tudja, hogy nagy klubhoz jött

Mint megírtuk, a Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a 23 éves brazil balhátvédet, Marcos Pedrosót. A Figueirensétől kölcsönbe érkező játékos a FradiMédiának elmondta: nagyon boldog, hogy itt lehet, tetszik neki a klub és az ország is, a sikerért pedig mindent megtesz.

 

„Szeretnék minél jobb játékot nyújtani, és ezzel bajnoki címhez, valamint kupagyőzelemhez segíteni a csapatot. Tudom, hogy a Ferencváros meghatározó csapat itt, remélem, mindenki elégedett lesz velem” – mondta Marquinhos Pedroso.

A brazil védő hozzátette, a képességeit kamatoztatva szeretné hozzásegíteni a Ferencvárost a bajnoki címhez és a kupagyőzelemhez.

„Leandrót már ismerem, össze is futottunk nemrég, és váltottunk néhány szót. Brazíliából nincs sok emlékem róla, hiszen fiatal játékos vagyok, ő pedig már nagyon régóta játszik Magyarországon. Bízom benne, hogy gyorsan befogadnak a csapattársak. Technikás vagyok, a legnagyobb erősségem talán a fizikumom, ha kell, a legvégsőkig futok és küzdök. Ezeket a képességeimet kamatoztatva szeretném a csapatot sikerekhez segíteni. Rajta akarok lenni azokon a képeken, amik az ünneplés pillanatait örökítik meg, ezért pedig mindent meg fogok tenni.”

2019.10.18 21:21:38

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Manapság már nagyon megünnepeljük, ha sokan kimennek a stadionba.

2019.10.16 14:57:51

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, KONCZ GYÖRGY

A DVTK legendás szakvezetője, Szabó Géza volt tulajdonképpen a magyar futball első erőnléti edzője.

2019.10.17 10:11:29

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Kettőzött erővel készülünk az Újpest ellen – és ezt nem csak azért mondom, mert ez jól hangzik.”