Felkészülés: a PAFC hármat vágott a Siófoknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 14:18
A Puskás Akadémia felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a Siófokot. A felcsútiak első gólját Tischler Patrik szerezte, majd kétszer Lencse László is betalált.

A többi szombati felkészülési mérkőzésről ide kattintva olvashat! A többi szombati felkészülési mérkőzésről ide kattintva olvashat!

Az egész mérkőzésen a hazaiak akarata érvényesült, a Siófok a 25. percig tartott ki, Sallai Roland félpályás passzát Tischler Patrik értékesítette (1–0). Rögtön a szünet után növelhette volna előnyét a Puskás Akadémia, de Tischler hibázott a 46. percben.

A játék képe nem változott a második félidőben sem, a hazaiak folyamatosan támadtak. Az utolsó fél óra főszereplője Lencse László volt, aki először a 68. percben talált be (2–0), majd hét perccel később a csereként beállt Makrai Gáborral együttműködve szerezte meg a PAFC harmadik gólját (3–0).

A hátralevő negyed órában összejöhetett volna a mesterhármas is Lencsének, de az eredmény nem változott, 3–0-ra nyert a Puskás Akadémia.

PUSKÁS AKADÉMIA–FGSZ SIÓFOK 3–0 (1–0)
Felcsút. V:
Jakab
PUSKÁS AKADÉMIA: Hajdúch – Szélesi, Kelic, Tamás, Spandler, Fiola (Gohér, 62.) – Hudák (Zsótér, 72.), Polonkai, Sallai – Tischler (Makrai, 72.), Lencse
FGSZ SIÓFOK: Tajti – Fülöp, Szűcs, Erdei, Pölényi – Peszmeg, Vass – Bakos, Beke, Papp – Molnár
G: Tischler (25.), Lencse (68., 75.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik