ETO: már csak idő kérdése, mikor jelentik be Miriutát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.21. 12:41
A román sajtó jelenleg ott tart a két napja megszellőztetett Miriuta-történetben, hogy biztosra veszik, a Iasi elleni vasárnapi bajnokit követően a tréner búcsút int a CFR Clujnak, és Magyarországon, Győrben folytatja pályafutását. A Nemzeti Sport pedig úgy tudja, lehet, hogy még a vasárnapi meccset sem kell megvárni...

A román sajtó szerdán számolt be arról, hogy Miriuta Vasile vasárnap ül utoljára a kolozsvári CFR kispadján, utána pedig Magyarországra szerződik.A román sajtó szerdán számolt be arról, hogy Miriuta Vasile vasárnap ül utoljára a kolozsvári CFR kispadján, utána pedig Magyarországra szerződik.

A játékosként a magyar válogatottban is szereplő edző első nyilatkozatában nem erősítette meg ennek lehetőségét, de csütörtökön a Pro Sport már arról írt, Miriuta sajnálja, hogy nem nyerhet bajnoki címet a CFR-rel, és elismeri, a klub nehéz anyagi helyzete miatt közel a szakítás. Ezután a stiridesport.ro már tényként közölte, hogy a szakember a Győri ETO-nál folytatja a Iasi elleni bajnokit követően.

A Nemzeti Sport azonban úgy tudja, akár már előbb is bejelenthetik Miriutát Győrben, ha a vezetőedzőnek sikerül megállapodnia a bajnokságban egyébként jól szereplő, második helyen álló kolozsváriak vezetőségével a szakításról. Ebben az esetben már vasárnap sem Miriuta ülne a CFR kispadján. A felek ma is tárgyalnak erről.

Miriuta játékoskarrierje során három alkalommal is futballozott Győrben, és többször elmondta már, edzőként is szívesen visszatérne az ETO-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik