ETO: komor arcok, Tarsoly meglátogatta a csapatot - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.15. 18:57
Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke meglátogatta a Lombard Pápa elleni, hétfői bajnoki mérkőzés előtt a csapatot, és beszámolt a csődvédelmet kérő klub helyzetéről.

A csapatot működtető gazdasági társaság a Quaestor Csoport súlyos problémái miatt kért csődvédelmet március 13-án, pénteken. Egy nappal később az Audi bejelentette: a Quaestor ügyei miatt nem támogatja tovább a profi labdarúgócsapatot, a jövőben csak az utánpótlást szponzorálja.a Quaestor Csoport súlyos problémái miatt kért csődvédelmet március 13-án, pénteken. Egy nappal később az Audi bejelentette: a Quaestor ügyei miatt nem támogatja tovább a profi labdarúgócsapatot, a jövőben csak az utánpótlást szponzorálja.

Az eto.hu tudósítása szerint Tarsoly Csaba a Pápa elleni meccs előtti utolsó edzésen tartott beszámolót a kialakult helyzetről a csapatnak és a szakmai stábnak. A klubelnök elmondása szerint azon dolgozik, hogy a Quaestor Csoport „mielőbb kilábaljon ebből a nehéz helyzetből”. A cégcsoport reorganizációja elindult, a csődvédelem miatt a gazdasági társaságnak százhúsz nap áll rendelkezésére megoldást találni a csapat és a létesítmények további működtetéséről.

A klub hivatalos honlapján tájékoztatta szurkolóit, hogy a pénteki határidőig beadta a következő szezon NB I-es indulásához szükséges licenckérelmet a Magyar Labdarúgó-szövetséghez. Később is van lehetőség pótlások benyújtására a licencadó bizottsághoz, amely várhatóan májusban hozza meg végleges döntését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik