DVTK: továbbra sem számolnak a csatárral, kérdéses a sorsa

Vágólapra másolva!
2017.02.10. 12:33
Korábban olyan hírek jelentek meg a DVTK labdarúgócsapatának elefántcsontparti csatáráról, az első keretből már ősszel száműzött Georges Griffithsről, hogy nem tért vissza időben a téli szabadságáról, emiatt szerződést bonthat vele a klub.  Nos, a szerződését azóta sem szüntették meg, de továbbra is kérdéses, hogyan alakul a sorsa.

A DVTK-tól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az elefántcsontparti Georges Griffiths továbbra is a klub játékosa, de mivel a Horváth Ferenc vezette szakmai stáb nem számol vele, csak az NB III-ban szereplő második csapat tréningjeit látogathatja.

Egyelőre kérdéses, hogy a csatár marad-e a klubnál. Mivel az átigazolási időszak február 14-én lejár Magyarországon, már csak néhány napja maradt, hogy megoldást találjon a helyzetére.

Ugyancsak nem tagja az első keretnek Halmai Ramón, aki sérülése után a rehabilitációt végzi.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Busai Attila (Ferencváros), Fülöp István (romániai, FC Botosani – Románia), Nagy Tibor (Újpest), Szarka Ákos (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Egyed Balázs (Cigánd SE)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bognár István (Ferencváros), Lázár Pál (kérésére felbontották a szerződését, szünetelteti pályafutását), Németh Milán (Soproni VSE, szabadon igazolhatóként), Nikházi Márk (MTK Budapest)
Kölcsönbe távozók: Bacsa Patrik (Kisvárda)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Georges Griffiths (elefántcsontparti)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik