DVTK: autó is kellett a karakteres játékosok megszerzéséhez

Vágólapra másolva!
2017.02.10. 11:42
Címkék
A DVTK labdarúgócsapata vadonatúj, hófehér Volkswageneket kapott. Szabó Tamás, a diósgyőriek ügyvezetője kiemelte: ennek a szponzori együttműködésnek is köszönhető, hogy a téli átigazolási időszakban karakteres játékosokat sikerült magukhoz csábítani.

„Nagyon nagy segítség volt nekünk a téli játékosigazolásoknál is az, hogy a labdarúgók számára autót is tudunk biztosítani – mondta Szabó Tamás ügyvezető a dvtk.eu-nak. – Talán kevesen emlékeznek már arra, hogy ez a korábbi években nem volt ennyire egyértelmű. Az elmúlt hetekben a Miskolc Autónak is köszönhetően sikerült négy igazán karakteres és erős játékost Diósgyőrbe csábítani.”



A miskolci cég vezetője, Sándor Attila elmondta: a klubbal kapcsolatban hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, korábban a DVTK kosárlabdázói, valamint jégkorongozói vehettek már át tőlük személyautót.Szabó Tamás ügyvezető a dvtk.eu-nak. – Talán kevesen emlékeznek már arra, hogy ez a korábbi években nem volt ennyire egyértelmű. Az elmúlt hetekben a Miskolc Autónak is köszönhetően sikerült négy igazán karakteres és erős játékost Diósgyőrbe csábítani.”



A miskolci cég vezetője, Sándor Attila elmondta: a klubbal kapcsolatban hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, korábban a DVTK kosárlabdázói, valamint jégkorongozói vehettek már át tőlük személyautót.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Busai Attila (Ferencváros), Fülöp István (romániai, FC Botosani – Románia), Nagy Tibor (Újpest), Szarka Ákos (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Egyed Balázs (Cigánd SE)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bognár István (Ferencváros), Lázár Pál (kérésére felbontották a szerződését, szünetelteti pályafutását), Németh Milán (Soproni VSE, szabadon igazolhatóként), Nikházi Márk (MTK Budapest)
Kölcsönbe távozók: Bacsa Patrik (Kisvárda)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Georges Griffiths (elefántcsontparti)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik