DVTK: Soha nem éltem át hasonlót - Ribánszki

Vágólapra másolva!
2012.10.24. 16:58
Hiába szenvedett vereséget vasárnap a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK idegenben a DVSC-Teva otthonában (2–0), a szurkolók mégis úgy ünnepelték a csapatot, mintha győzelem született volna. A diósgyőriek kapusa, Ribánszki László soha nem élt még át hasonlót egy elvesztett találkozót követően, szerinte ez mindenképp erőt kell, hogy adjon a jövőre nézve.

„Nem éltem át hasonlót korábban, különleges érzés volt. Fantasztikus, hogy ilyen sok ember elutazott Debrecenbe, és végig szurkoltak nekünk. Ez a pozitív támogatás erőt kell, hogy adjon a jövőre nézve" – nyilatkozta Ribánszki László a klub hivatalos oldalának.

„Ami biztos, hogy az NB I kiegyensúlyozott bajnokság, sok a hasonló erősségű csapat. A tabellán sincsenek akkora különbségek, ami miatt elbízhatja magát bármelyik klub is. Mindegyik meccs nehéz, nem számít, hogy föntről jön egy csapat vagy alulról, hiszen a riválisaink is győzni akarnak. Ha felkészülünk, és keményen dolgozunk az edzéseken és a meccseken, jönni fognak a jó eredmények" – tette hozzá a 27 éves szlovákiai származású kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik