nemzetisport.hu 2017.05.17 13:57 Frissítve: 2017.05.17 14:57

DVTK: hosszabbítottak a „kihagyhatatlan játékossal”

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján közölte: egy évvel meghosszabbította Eperjesi Gábor nyáron lejáró szerződését, így a saját nevelésű jobbhátvéd a következő szezonban is a diósgyőrieket erősíti.

 

 

Eperjesi Gábor alig 17 évesen mutatkozott be a DVTK első csapatában az NB II-ben. Az évek során fokozatosan épült be az együttesbe, amelyből idén már kihagyhatatlan. Tagja volt az NB II-es bajnok, a Ligakupa-győztes és a Magyar Kupában döntőt játszó csapatnak. A profi futball mellett a Miskolci Egyetem hallgatója, idén veheti kézhez a diplomáját – írja a dvtk.eu.

„Saját nevelésű, miskolci játékosként nagyon örülök, hogy új szerződést kötöttem a Diósgyőrrel – mondta el Eperjesi Gábor. – Most a bennmaradás kiharcolása a legfontosabb, a következő években pedig ugyanúgy, ahogy eddig is, küzdeni fogok a csapatért, a városért és hogy minél sikeresebb legyen a klub."

„Nagyon örülök annak, hogy Eperjesi Gábor saját nevelésű játékosunkként továbbra is a klub kötelékében marad, és hogy a szerződése lejárta előtt hosszabbított – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója – Továbbra is azon dolgozunk, hogy a régió legtehetségesebb labdarúgói Diósgyőrben léphessenek pályára hétről hétre. Gábor az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy vezetőedzőnk, Bódog Tamás számíthat rá. Külön öröm számomra, hogy 17 évesen nálam mutatkozott be a felnőttek között egy másodosztályú mérkőzésen, most pedig 49 első osztályú meccsel a háta mögött készülhet az 50. NB I-es találkozójára. Már csupán Bódog Tamáson múlik, hogy erre mikor kerülhet sor. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az első csapat keretében egy olyan játékosunk maradt, aki nyártól nem rendelkezik szerződéssel, de vele is tárgyalásban állunk, így hamarosan már csak az új kiszemeltekre kell majd koncentrálnunk. Ez a tavalyi évhez képest hatalmas előrelépés."

2019.04.20 13:10:31

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

Knezevic egyéni akciója döntötte el a mérkőzést • Komjátival még gólt sem kapott a Felcsút.

2019.04.20 13:35:26

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA

A Loki újabb nagy lépést tett a harmadik hely megszerzése felé.

2019.04.20 13:16:36

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sorozatban ötödik tétmérkőzését is megnyerte a Várda a fővárosi kék-fehérek ellen, roppant fontos pontokat szerezve.

2019.04.20 13:26:10

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ

A Csertői-csapat hatos nyeretlenségi sorozatban van, legutóbbi öt meccsén pedig nem talált a kapuba.

2019.04.20 12:39:37

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Kevés helyzet Újpesten • Folytatódott a Honvéd nyeretlenségi szériája.