DVTK: Hiányoltam a mindent elsöprő szenvedélyt - Sisa

Vágólapra másolva!
2012.08.06. 22:39
A labdarúgó NB I második fordulójában a DVTK 2–1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvéd otthonában. A diósgyőriek vezetőedzője, Sisa Tibor sok futást látott, de hiányolta a szenvedélyt, éppen ezért változást ígér a kezdőcsapatban.  

„A mérkőzés vége azt mutatta, hogy fizikailag rendben vagyunk, aki akar, az tud futni, és láttam olyan játékelemeket, amilyeneket szerettem volna, persze többet és még jobban végrehajtva. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, láttam igyekezetet, viszont hiányoltam egyesekből azt a mindent elsöprő szenvedélyt, ami nélkül ezt a játékot nem lehet játszani, és a minket elkísérő szurkolókban megvolt" – nyilatkozta Sisa Tibor vezetőedző a klub hivatalos oldalának.

„Bízom benne, hogy a konkurenciaharc jótékony hatással lesz a csapat teljesítményére, és én igyekszem segíteni, hogy mindig az mutathassa meg a tudását, aki a lehető legtöbbet akarja tenni. Van több játékos, aki több edzést kihagyott, míg mások mostanában csatlakoztak a kerethez, rajtuk látszik, hogy edzésről edzésre lépnek előre. Nálam mindig a játékosok teljesítménye határozza meg azt, hogy ki lép pályára, és ki az, aki leveszi magáról a mezt és adja át másnak. Így elképzelhető, hogy néhányan lehetőséget kapnak a bizonyításra. Jobb lett volna, ha erre nem kerül sor, és a vasárnapi kezdőcsapat tagjai jobban ragaszkodnak a pozíciójukhoz, de ez az élet rendje, így tud folyamatos verseny kialakulni" – tette hozzá a nyáron kinevezett szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik