DVTK–FTC: nagy érdeklődés nincs, de 2000 vendégdrukker lehetne

Vágólapra másolva!
2018.02.28. 16:53
Bár az időjárás miatt egyelőre kérdéses, hogy megrendezik-e a labdarúgó NB I-ben szombaton a 21. fordulót, viszont ha igen, és megtartják a Debrecenbe tervezett Diósgyőr–Ferencváros találkozót, akkor a zöld-fehéreket több mint kétezer vendégdrukker is biztathatná.

Először is azt kell leszögeznünk, hogy egyelőre kérdéses a hétvégi NB I-es forduló megrendezése, mert értesüléseink szerint a 12 élvonalbeli klub közül tíz kezdeményezte a Magyar Labdarúgó-szövetségnél a halasztást.

A DVTK-nál ezzel kapcsolatban megkeresésünkre azt mondták, amíg az MLSZ másképp nem dönt, úgy készülnek, hogy lesz mérkőzés szombaton a Fradi ellen – Debrecenben.

Szurkolói fórumokon megjelentek olyan hírek is, hogy a DVTK újabb vendégszektorokat nyitott meg a meccsre, erről is érdeklődtünk a diósgyőri klub kommunikációs részlegénél.

Megtudtuk, nem újabb szektor megnyitásáról van szó, hanem arról, hogy az eddig Debrecenben, a debreceni jegyértékesítési rendszeren keresztül árult jegyek közül egy hétszáz fős csomag bekerült a meccsjegy.mlsz.hu rendszerébe, mert a Nagyerdei Stadionba alapestben egy másik rendszeren keresztül lehet belépőjegyeket vásárolni.

Az említett hétszáz jegyből kevesebb mint kétszáz eladó van még, de ha ezek elfogynak, akkor további belépőjegyek is felkerülhetnek az meccsjegy.mlsz.hu-ra, illetve ha nem fogy el minden belépő, akkor a szombati, 17 órakor kezdődő meccs előtt, a helyszínen is lehet még belépőjegyet vásárolni.

Úgy tudjuk, összesen nagyjából 2100 jegyet válthatnak a Ferencváros szurkolói a Debrecenben rendezendő DVTK elleni bajnokira. Ebből mintegy másfél ezer már elkelt.

A DVTK-tól megtudtuk, ezzel együtt sem igazán nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt, mert a diósgyőri szurkolóknak fenntartott szektorokba nagyjából hasonló mennyiség fogyott el, mint a vendégeknek fenntartott helyekre. Persze, egyelőre az is kérdéses, lesz-e egyáltalán forduló a hétvégén, megrendezik-e a Diósgyőr–Fradit.

NB I, 2017–2018, 21. FORDULÓ
MÁRCIUS 3., SZOMBAT
HELYSZÍN
17.00 Haladás–Vasas
Szombathely, Haladás Stadion
17.00 DVTK–Ferencváros
Debrecen, Nagyerdei Stadion
17.00 Balmazújváros–Paks
Balmazújváros, Városi Stadion
17.00 PAFC–DVSC (Tv: M4 Sport) Felcsút, Pancho Aréna
17.00 Újpest FC–Mezőkövesd
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
19.30 Bp. Honvéd–Videoton (Tv: M4 Sport)
Budapest, Bozsik József Stadion
TABELLA •TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik