HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.29 16:41 Frissítve: 2018.06.29 17:00

DVTK: fiatal edzővel bővült a szakmai stáb – hivatalos

A DVTK labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy fiatal edzővel bővült az együttes szakmai stábja. A 34 éves Vég Csongor az első csapatot irányító Fernando Fernández munkájának segítése mellett az NB III-ban szereplő tartalékok vezetőedzője is lesz.

HIRDETÉS
Vég Csongor lett a DVTK másodedzője (Fotó: dvtk.eu)

 

A 34 éves Vég Csongor korábban a BKV Előrénél, a Budapest Honvédnál és a Csíkszeredánál is utánpótlásedzőként dolgozott, legutóbb az NB II-es Siófoknál volt másodedző.

A miskolci klubnál kettős feladatot lát majd el: az NB I-es csapatnál másodedző, az NB III-ban szereplő tartalékgárdánál pedig a vezetőedző lesz.

Diósgyőrbe Tajti József sportigazgató hívott, akivel a Székelyföld Labdarúgó Akadémián dolgoztam együtt – mondta Vég Csongor a dvtk.eu-nak. – Eddig is tudatosan építettem a karrieremet, sikerült mindig egy szintet előre lépnem. Az utóbbi egy évben kétszer is munkahelyet váltottam, Diósgyőrben hosszabb távra tervezek. A spanyol edzők által képviselt futballfilozófia közel áll hozzám, fejlődésem érdekében a DVTK tökéletes választás. Jó körülmények közé, és nagyon jó helyre kerültem. Az első csapat stábjában Antonio Munozzal együtt másodedzőként Fernando Fernández munkáját segítem a felkészülés során, míg a tartalékgárdánál én leszek a vezetőedző, ezzel hidat képezve az utánpótlás és az első csapat között. Ismerős a feladat, Csíkszeredában hasonló, kettős feladatot láttam el.”

„Vég Csongort nagyon tehetséges edzőnek tartom, ismerem a munkáját, ismerem a gondolkodását. Ugyanazon módszer szerint dolgozik, mint Fernando Fernández, így könnyen be tud illeszkedni a stábba, és jól fogja segíteni a vezetőedző munkáját – fogalmazott Tajti József sportigazgató. – Emellett ő lesz a tartalékcsapat vezetőedzője is, azaz mindig lesz egy ember az első csapat stábjából, aki közvetlenül figyeli a fiatalok teljesítményét, így az arra érdemesek könnyebben feljebb tudnak lépni. A heti munka során a tartalék- és az U19-es csapat kerete együtt készül Vég Csongor és Fogarasi Zoltán vezetésével, a hétvégén pedig a döntésük alapján dől el, ki lép pályára az NB III-ban, és ki az U19-es bajnokságban.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS