DVTK: egy román, egy kaposvári és egy pápai is az edzésen

Vágólapra másolva!
2014.06.20. 09:15
null
Tomiszlav Szivics ma újra találkozott játékosaival (Fotó: dvtk.eu)
A DVTK labdarúgócsapata ma reggel kezdte meg a felkészülést az új szezonra.

A DVTK mai, első tréningjén több olyan játékos is megjelent, akik még nem rendelkeznek szerződéssel, de az edzésen már részt vettek.

Egyikük egy román próbajátékos, a Nagyváradról érkező középpályás, Florin Pop – írja a klub hivatalos Twitter-csatornája. Ott volt az első tréningen a korábban már beharangozott pápai Németh Milán és a Kaposvárról távozó szerb védő, Drazsen Okuka is. A DVTK a Twitteren arról számolt be, hogy nekik még nincs szerződésük, ám a boon.hu szerint utóbbi már alá is írt a klubhoz, két évre kötelezte el magát. A borsodi hírportál arról is beszámolt, hogy a szerb Lazar Marjanovics egy évvel, 2015. június 30-ig meghosszabbította a szerződését.

Az e hónap végén lejáró szerződésű játékosok közül Gohér Gergő, Zoran Kosztics, Nenad Rajics és Vadász Viktor is részt vettek a foglalkozáson, bár közülük nem biztos, hogy mindenki marad a klubnál, Vadász például szinte biztosan távozik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bori Gábor (MVM-Paks)
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus?), Augusto Batioja (ecuadori, ?), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (?), Gohér Gergő (?), Zoran Kosztics (szerb, ?), Ivan Rados (horvát, ?), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Georges Griffiths (elefántcsontparti, Lombard Pápa), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Ivan Lovric (horvát, Bp. Honvéd), Nagy I Gábor (Haladás), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Florin Pop (román, szabadon igazolható), Németh Márió (Haladás)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik