DVTK: Amikor pályára lépek, tornádó vagyok! - Jenner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.30. 17:52
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr szerdán igazolt szélsője reméli, hogy nem az FTC–MTK meccsen történtek befolyásolják negatív irányba a róla alkotott képet.

„A szenvedélyt, a tüzet ígérhetem. Impulzust szeretnék adni a csapatnak – mondta bemutatkozásként Jenner az amigeleken.hu-nak. – Amikor pályára lépek, akkor tornádó vagyok, ez is a becenevem. Erre számíthattok tőlem. Azt ígérhetem a szurkolóknak, hogy teljes erőbedobással küzdök majd a csapat sikeréért.”amigeleken.hu-nak. – Amikor pályára lépek, akkor tornádó vagyok, ez is a becenevem. Erre számíthattok tőlem. Azt ígérhetem a szurkolóknak, hogy teljes erőbedobással küzdök majd a csapat sikeréért.”

„Remélem, hogy nem az FTC-MTK meccsen történtek befolyásolták negatív irányba a rólam alkotott képét a szurkolóknak. A játékvezetők általában megkülönböztetett figyelemmel kísérik a ténykedésemet a pályán, tehát olyan érzéseim voltak, mintha katonaként kellene szolgálatot teljesítenem és a bírók a felettesek. Persze megesik, hogy ezt adott esetben nem könnyű kontrollálni.”

„Egyértelműen látszik az is, hogy Hollandiában nem fordítottak rám ekkora figyelmet a bírók! Nagyon sokat tanultam a korábbi esetekből, fejben lehiggadtam és bátran ígérem, hogy a jövőben nem kell aggódni emiatt. Most már jobban átlátom, hogy működnek a dolgok a pályán Magyarországon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik