DVTK: a legeredményesebb Tisza Genovában töltött pár napot

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 12:51
Tisza Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK házi gólkirálya szívesebben lőtt volna több gólt a bajnokságban, de előrelépést vár az egész csapattól is. A pihenést utazással kezdte, most viszont már mozgás is szerepel a programjában.

„A statisztikát annyira tartom fontosnak, amennyire egy csatárnak figyelnie kell rá, hiszen a mi teljesítményünket a gólok számával mérik. Minden mérkőzésre úgy készültem, hogy tudásom legjavát nyújtsam és góllal segítsem a DVTK-t, de a hagyományok – a Ligakupa esetében annak hiánya – és a mérkőzést övező szurkolói hangulat miatt persze, hogy jobban örültem volna, ha a bajnokságban szerzek nyolc gólt és a Ligakupában ötöt, nem pedig fordítva. Más szempontból viszont nem teszek különbséget a gólok között, hiszen aki valaha is játszott nagypályán, az tudja, minden egyes találatért meg kell dolgozni. Még edzésen is" – nyilatkozta Tisza Tibor a dvtk.eu-nak.

„Nyáron gyarapodott a család, a fiammal és a kedvesemmel töltök minél több időt. De ilyenkor van lehetőség huzamosabb időt együtt tölteni a szülőkkel is. Néhány napra elutaztunk Genovába Tőzsér Dani barátomhoz, és most várjuk a karácsonyt, ami az első lesz hármasban. Valóban szünet van, ám az utolsó mérkőzést követő egyhetes teljes pihenő után már elkezdtem az edzéseket, hogy jó állapotban tudjak nekivágni a tavaszi felkészülésnek" – tette hozzá.

A DVTK házi gólkirálya, Tisza Tibor szerezte a legtöbb gólt ősszel Magyarországon a bajnokságot és a két kupát egybevéve: összesen 17 találat fűződik a nevéhez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik