DVSC: Szakály, Ferenczi, Máté és Verpecz hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 16:06
null
Balról jobbra: Szakály Péter, Verpecz István, Máté Péter és Ferenczi János újabb évekre kötelezte el magát a Debrecenhez<br />(Fotó: dvsc.hu)
Az élvonalbeli DVSC-Teva négy labdarúgójával hosszabbított szerződést – adta hírül a dvsc.hu klubhonlap. Szakály Péter újabb három, Ferenczi János öt, Máté Péter három, míg Verpecz István négy évre írt alá.

 

 

Szakály Péter 2008 januárjában igazolt a Lokihoz, amellyel három bajnoki címet és négy Magyar Kupát nyert. Alapembere volt a Bajnokok Ligája és Európa-liga csoportkörébe jutott együttesnek. Debrecenből került be a válogatottba, a nemzeti csapatban eddig háromszor lépett pályára. A Loki színeiben már 139 NB I-es meccset játszott, és 32 találatot szerzett, jelenleg a házi góllövőlista élén áll.

A saját nevelésű, 22 éves Ferenczi János két éve került fel az első kerethez, azóta 19 NB I-es mérkőzést játszott, és egy gólt lőtt. Egy sérülés miatt időközben hónapokon át volt harcképtelen.

Máté Péter szintén Debrecenben nevelkedett, 18 éves korában mutatkozott be az élvonalban. 2006 nyarán a Readinghez szerződött egy évre kölcsönbe, majd visszatért Debrecenbe, ahol fél éves szolnoki kölcsönadást leszámítva azóta is játszik. Három bajnoki címet, továbbá öt Magyar Kupát nyert a hajdúságiakkal.

Verpecz István 2007 nyarán, mindössze 20 évesen igazolt Debrecenbe. Az elmúlt szezonban 27 NB I-es mérkőzésen védett, összesen 49 élvonalbeli meccse van. A szezonban mindegyik tétmérkőzésen ő volt a debreceniek kezdő kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik