DVSC: Pofátlanság, ami történt, a rendőrség még nem keresett - Simac

Vágólapra másolva!
2011.01.08. 10:11
Címkék
A DVSC hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra, de az együttes német-horvát védője, Dajan Simac már visszatért téli szabadságáról Debrecenbe. A labdarúgó a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában beszél többek között a felkészüléséről, az elmúlt fél évről, és természetesen szót ejt a Sampdoria elleni hazai meccs előtt történt vesztegetési kísérletről is. 

„Mi megtettünk minden tőlünk telhetőt, jelentettük a vesztegetési kísérletet" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Dajan Simac, akit Mirszad Mijadinoszkival együtt próbált meg valaki rávenni a Sampdoria elleni hazai Európa-liga-találkozó eredményének befolyásolására.

„Az UEFA illetékesei kihallgattak minket, de nem tudom, mi a következő lépés. Egy biztos: a magyar hatóságoktól még senki sem keresett. Azt mondja, majd keresnek? Állok elébe! Akivel eddig csak beszéltem, gratulált, hogy jelentettük a kísérletet. Sőt még most is felmegy bennem a pumpa, ha a történtekre gondolok. Pofátlanság, hogy arra kértek, mocskoljam be a játékot, amelynek oly sokat köszönhetek, és amelyet tiszta szívemből szeretek. Remélem, a bűnösök mielőbb rendőrkézre kerülnek" – tette hozzá a Németországban született horvát labdarúgó.

A SIMACCAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik