DVSC: „Nincs akkora baj, hogy temetni kellene minket”

Vágólapra másolva!
2014.09.19. 08:41
Csalódást keltő egyelőre a DVSC labdarúgócsapatának szezonja. Hét mérkőzésen mindössze nyolc pontot szereztek a debreceniek. Korhut Mihály, az együttes hátvédje szerint azonban még korai temetni őket.

„Nem kezdtük jól a bajnokságot, főleg a legutóbbi, Pécstől elszenvedett vereség verte ki sokaknál a biztosítékot – mondta dvsc.hu-nak Korhut. – A közönség nem ahhoz van szokva, hogy itthon ilyen teljesítményt nyújtsunk. Nem így terveztük természetesen, mindenképpen nyerni szerettünk volna, de nem sikerült. Kielemezzük a hibákat, és próbálunk javítani. Megvisel persze mindenkit, hogy nem jönnek úgy az eredmények, ahogy szeretnénk, de ilyen minden csapat életében előfordul. Nincs akkora baj, hogy temetni kellene minket.” Korhut. – A közönség nem ahhoz van szokva, hogy itthon ilyen teljesítményt nyújtsunk. Nem így terveztük természetesen, mindenképpen nyerni szerettünk volna, de nem sikerült. Kielemezzük a hibákat, és próbálunk javítani. Megvisel persze mindenkit, hogy nem jönnek úgy az eredmények, ahogy szeretnénk, de ilyen minden csapat életében előfordul. Nincs akkora baj, hogy temetni kellene minket.”

„Sajnáljuk, hogy csalódást okoztunk a szurkolóknak, remélem, tudjuk majd őket kárpótolni már vasárnap, a Kecskemét elleni bajnokin. Arra készülünk, hogy megszerezzük a három pontot, mert ez nagy lökést adna nekünk. A KTE kellemetlen ellenfél, nem téveszt meg minket, hogy nem kezdte túl jól a szezont. Legutóbb a Győr is megszenvedett velük a félbeszakadt meccsen, és biztos azon lesznek, hogy a mi dolgunkat is megnehezítsék. Sokkal jobb produkciót kell nyújtanunk, mint legutóbb a Pécs ellen. Ennek érdekében mindent megteszünk, tegnap csapatösszetartáson is voltunk, igyekszünk tehát összerázódni, és reméljük, elindulhatunk fölfelé.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik