DVSC: megjött! Adamo Coulibaly Debrecenben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 10:32
null
Adamo Coulibaly (jobbra) edzésbe állt Debrecenben (Fotó: dvsc.hu)
A DVSC-Teva a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Adamo Coulibaly tegnap este megérkezett Debrecenbe.

Adamo Coulibalyt szerdára várták Debrecenbe a klubvezetők, de az elmúlt hetek keringője után a másfél napos csúszás semmiségnek tűnik.

„A DVSC-Teva támadója, Adamo Coulibaly tegnap este visszatért Debrecenbe, és ma délelőtt edzésre jelentkezett. A francia labdarúgó a következő napokban is a Lokival készül majd, sorsa hamarosan eldől” – adta hírül mai közleményében a klub a dvsc.hu-n. A honlapon egy fotót is mellékeltek, hogy mindenki láthassa, Coulibaly valóban megjött!

A francia csatár először Győrben bizonyult komolytalan tárgyalópartnernek (ezt Klement Tibor, az ETO ügyvezetője mondta róla), majd a török Denizlispornál, a ciprusi Anorthoszisznál és a szintén ciprusi APOEL-nél is hiába vártak arra, hogy a légiós odautazik és aláírja a felkínált szerződést. Tegnap ciprusi sajtóhírek már arról szóltak, hogy azért nem ment az APOEL-hez, mert mégis Győrbe igazol.

A jelek szerint azonban mégis a Debrecen lehet a befutó. A múlt héten Szima Gábor klubelnök is arról nyilatkozott, reális esélyt lát arra, hogy a támadó mégis meghosszabbítja a lejáró megállapodását és marad DVSC-Tevánál. A kérdés néhány napon belül eldőlhet, ugyanis Coulibaly jelenlegi szerződése vasárnap jár le a Lokinál.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Balajti Ádám (MTK Budapest, kölcsönből vissza?), Horváth Zoltán (Egri FC), Huszák Tamás (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Stevo Niloic (bosnyák, Spartak Trnava – Szlovákia, kölcsönből vissza), Oláh Gergő (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Eugene Salami (nigériai, KTE-Phoenix Mecano, kölcsönből vissza?), Alekszandar Trninics (szerb, Csukaricski – Szerbia), Varga József (Greuther Fürth – Németország, kölcsönből vissza), Vinicius Galvao (Csákvári TK – kölcsönből vissza?), Zsidai László (MTK Budapest)
Távozik/távozhat:Adamo Coulibaly (francia, ?), Luis Ramos (hondurasi, FC Chateauroux – Franciaország), Dajan Simac (horvát, ?), Varga József (Middlesbrough – Anglia, kölcsönbe)
Kiszemeltek:Cristian Bud (román, FC Bihor – Románia), Andrej Causic (horvát, Pécsi MFC), Joel Damahou (elefántcsontparti, Maccabi Haifa – Izrael), Matic Marusko (szlovén, ND Mura – Szlovénia), Vadnai Dániel (MTK Budapest)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik