DVSC: két magyar kapus érkezhet; Brkovicsra várnak

Vágólapra másolva!
2017.06.22. 18:30
A labdarúgó NB I mögöttünk hagyott szezonjában nyolcadik helyen végző Debreceni VSC fiatalokra építő kerettel vág neki a következő évadnak.

A haon.hu úgy értesült a debreceni klubvezetéstől, hogy a következő idényben a Lokiban több szerep jut a fiatal, debreceni nevelésű játékosoknak.

Ennek ellenére a DVSC nem tétlenkedne az átigazolási időszakban. A debreceniek állítólag két magyar kapust szerződtetnének. Az egyik érkezését még a héten bejelentheti a klub, a másik a jövő hétre várható. Továbbá csatárt is igazolna az együttes, illetve – ha Dusan Brkovics nem marad a klubnál –, egy középhátvédet is. A szerb bekk múlt péntekre ígérte visszatérését, a legújabb információk szerint most hétfőre várja a Loki. A szabadon igazolható Brkovics iránt a Vasas érdeklődik.haon.hu úgy értesült a debreceni klubvezetéstől, hogy a következő idényben a Lokiban több szerep jut a fiatal, debreceni nevelésű játékosoknak.

Ennek ellenére a DVSC nem tétlenkedne az átigazolási időszakban. A debreceniek állítólag két magyar kapust szerződtetnének. Az egyik érkezését még a héten bejelentheti a klub, a másik a jövő hétre várható. Továbbá csatárt is igazolna az együttes, illetve – ha Dusan Brkovics nem marad a klubnál –, egy középhátvédet is. A szerb bekk múlt péntekre ígérte visszatérését, a legújabb információk szerint most hétfőre várja a Loki. A szabadon igazolható Brkovics iránt a Vasas érdeklődik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Berdó Péter (Szolnoki MÁV), Bokros Tibor (Balmazújváros, ?), Kinyik Ákos (Budaörs), Kuti Krisztián (Cigánd), Sós Bence (Mezőkövesd), Varga Kevin (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Iszlai Bence (Haladás), Pekár László (Puskás Akadémia), Danijel Petkovics (montenegrói, MTK)
Távozók: Frank Feltscher (venezuelai), Haris Handzic (bosnyák), Ivan Kelava (horvát), Verpecz István (lejárt a szerződése, Paks)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia), Osváth Attila (Vasas, onnan Puskás Akadémia), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Dusan Brkovics (szerb, lejár a szerződése, Vasas), Holman Dávid (Puskás Akadémia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik