DVSC: az Ajax korábbi csatára négy évre aláírt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 12:28
null
Geoffrey Castillion négyéves szerződést kötött a DVSC-Tevával (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött a korábbi holland utánpótlás-válogatott Geoffrey Castillionnal.

A debreceni klubhonlapra hivatkozva kedden már beszámoltunk róla, hogy a 24 éves, 191 centiméter magas csatár orvosi vizsgálatra érkezett Debrecenbe. A jó felépítésű, gyors labdarúgó megfelelt a teszteken, majd aláírt a hajdúságiakhoz.

A suriname-i származású Geoffrey Castillion tizennégy évesen került az Ajax látókörébe, amely nem sokkal később szerződtette az akadémiájára. A korosztályos csapatok után a felnőttkeretbe is bekerült, míg 2011 márciusában az amszterdami csapat színeiben bemutatkozott a holland élvonalban.

Az Ajax a több játéklehetőség reményében később az RKC Waalwijknek, a Heraclesnek és a NEC Nijmegennek is kölcsönadta a csatárt, aki a transfermarkt.de adatai szerint az Eredivisie-ben 66 mérkőzésen tíz gólt szerzett.

Castillion egy meccsen az MLS-ben is pályára lépett a New England Revolution színeiben, míg 2015 tavaszán 11 meccsen egy góllal segítette az Universitatea Cluj csapatát.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a debreceniek megegyeztek a Németországból hazatérő U21-es magyar válogatott védővel, Szilvási Péterrel is.

VÁLOGATÁS GEOFFREY CASTILLION LEGSZEBB MEGMOZDULÁSAIBÓL

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Geoffrey Castillion (holland, Universitatea Cluj – Románia), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE), Króner Martin (ZTE), Sigér Dávid (Balmazújváros), Szécsi Gergő (Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként),Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik