DVSC: a venezuelai középpályás fél plusz egy évre aláírt

Vágólapra másolva!
2017.02.02. 12:55
null
Frank Feltscher fél plusz egy éves szerződést kötött a Debrecennel (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ivan Kelava után Frank Feltschert is szerződtette. A venezuelai válogatott középpályás fél plusz egy éves szerződést kötött a debreceni klubbal.

 

A 28 esztendős futballista január végén próbajátékra érkezett a DVSC-hez, s bár nem tartott a csapattal a portugáliai edzőtáborba, a vezetőség a szerződtetése mellett döntött. A debreceni klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Feltscher szerdán fél plusz egy éves szerződést írt alá.

A Debrecen új szerzeménye Svájcban született, és 18-szor játszott a svájci U21-es válogatottban. Felnőttként azonban a venezuelai nemzeti csapatban szerepelt tizenhárom alkalommal.

Profi pályafutását a Grasshoppersben kezdte, s megfordult a Leccében, a Bellinzonában és az Aarauban is. A 2015–2016-os idényben a ciprusi AEL Limassolban futballozott, július elseje óta szabadon igazolható.

Az Európa-bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is megjáró Ivan Kelava után Feltscher a második játékos, akinek a Debrecen csütörtökön bejelentette a szerződtetését.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Ivan Kelava (horvát, szabadon igazolható, legutóbb Granada – Spanyolország), Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Levszki Szófia – Bulgária), Frank Feltscher (venezuelai, szabadon igazolható, legutóbb AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők: Osváth Attila (Vasas)
Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek: Joao Ventura (portugál, Benfica Castelo Branco – Portugália, próbajáték)
Távozók:
Balogh János, Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Geoffrey Castillion (holland), Ognjen Djelmic (bosnyák), Kuti Krisztián (Cigánd SE), Szakály Péter (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik