DVSC: a venezuelai próbajátékos hazautazott

Vágólapra másolva!
2017.01.27. 17:27
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Debrecen pénteken elindult a portugáliai edzőtáborba, a venezuelai próbajátékos, Frank Feltscher azonban nem tart a csapattal – adta hírül a dvsc.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, a debreceni klub teszteli a 13-szoros venezuelai válogatott Frank Feltschert. A legfrissebb hírek szerint a középpályás nem utazott el a DVSC-vel a portugáliai edzőtáborba, hanem egyelőre hazatért – arról nem tudni, hogy az együttes vezetői ezzel végleg elköszöntek-e a játékostól. Mint arról korábban beszámoltunk, a debreceni klub teszteli a 13-szoros venezuelai válogatott Frank Feltschert. A legfrissebb hírek szerint a középpályás nem utazott el a DVSC-vel a portugáliai edzőtáborba, hanem egyelőre hazatért – arról nem tudni, hogy az együttes vezetői ezzel végleg elköszöntek-e a játékostól.

Jelenleg 24 játékos alkotja a Loki utazó keretét, melyhez a helyszínen csatlakozik Diogo Viana. A portugál szélső hivatalosan még nem a hajdúságiak játékosa, de klubja, a CSZKA Szófia már bejelentette a felek közötti megállapodást.

A Debrecen edzőtáborban részt vevő 25 fős kerete
Kapusok: Braniszlav Danilovics, Verpecz István, Kovács Péter
Mezőnyjátékosok: Osváth Attila, Nagy Zoltán, Szilvási Péter, Mészáros Norbert, Dusan Brkovics, Szatmári Csaba, Barna Szabolcs, Ferenczi János, Tőzsér Dániel, Danilo Szekulics, Aleksandar Jovanovic, Justin Mengolo, Ioan Filip, Könyves Norbert, Kóródi Nándor, Varga Kevin, Nagy Kevin, Holman Dávid, Takács Tamás, Chuka Ogbu, Bíró Péter, Diogo Viana.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Levszki Szófia – Bulgária)
Kölcsönbe érkezők: Osváth Attila
(Vasas)
Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek: Bőle Lukács (CSM Politehnica Iasi – Románia), Frank Feltscher Martínez (venezuelai, szabadon igazolható, legutóbb AEL Limassol – Ciprus, próbajáték), Diogo Viana (portugál, CSZKA Szófia – Bulgária)
Távozók:
Balogh János, Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Geoffrey Castillion (holland), Ognjen Djelmic (bosnyák), Kuti Krisztián (Cigánd SE), Szakály Péter, Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik