DVSC: a védő duplaannyi nézőt szeretne – íme a receptje ehhez

Vágólapra másolva!
2016.02.19. 09:17
Mészáros Norbert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC védője bízik benne, hogy az eredményes és látványos futball visszacsalogatja a nézőket a lelátóra.

A Vasas elleni győztes mérkőzést 2124 néző látta a Nagyerdei Stadionban, a debreceni labdarúgók természetesen ennél jóval több szurkoló előtt szeretnének játszani.

„Ha eredményesen és látványosan futballozunk, visszatérnek a nézők a lelátóra, és nekünk nagyon fontos a debreceni szurkolótábor – mondta Mészáros Norbert a Nemzeti Sportnak. – Jó lenne, ha erre a hétvégére megduplázódna a nézőszám, amihez jó alapot adhat a Vasas elleni négygólos siker.”

„Igyekszünk kiszolgálni a debrecenieket, hiszen mindenki emlékszik rá, milyen volt a stadion átadása után telt ház előtt játszani ebben a csodálatos létesítményben. Az sem lenne hátrány, ha az időjárás kegyes lenne hozzánk és főleg a nézőkhöz, mert napsütésben mégiscsak jobb meccset nézni, mint szakadó esőben. De legyen bármilyen idő szombaton, meg kell szereznünk a három pontot, mert annál jobban mutat a tabella, minél feljebb vagyunk.”

MÉSZÁROS NORBERT A LOKI ESÉLYEIRŐL ÉS A SZOMBATI PAKS ELLENI TALÁLKOZÓRÓL IS BESZÉL A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik