CFR: a 100 ezer eurós csatár a Vidiben folytatja - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.01.16. 17:30
A stiridesport.hu cikke megerősíti a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését, mely szerint Mirko Ivanovszki, a CFR Cluj csatára a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonban folytatja pályafutását.  

Rémi Maréval után újabb légiós érkezhet a Videotonhoz, miután román sajtóértesülések szerint a székesfehérváriak szerződtetik Mirko Ivanovszkit, a CFR 25 éves támadóját.

A macedón válogatott csatár tavaly nyáron szerződött Kolozsvárra, 14 bajnokin kétszer talált a kapuba. Korábban Romániában az Astrában is játszott (de megfordult Lengyelországban és Csehországban is), a román élvonalban 59 meccsen 13 gólt jegyzett.

Ivanovszkiért 100 ezer eurót kínált a CFR a nyáron az Astrának, ennek az összegnek azonban az egészét vagy egy részét még nem fizette ki – itt jöhet a képbe a Videoton, amely fizethet a csatárért a rossz anyagi helyzetben lévő kolozsváriaknak.

Csütörtökön már beszámoltunk róla, hogy a Haladás az olasz középpályást, Davide Petruccit nézte ki CFR-től.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Papp Máté (PAFC), Milan Perics (Dunaújváros), Zsótér Donát (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Borne Barisic (horvát, NK Osijek – Horvátország),Mirko Ivanovszki (macedón, CFR – Románia), Juraj Halenár (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Igor Zofcák (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Alekszander Grazdani (albán-görög, Ravenna – Olaszország)
Távozók: Milan Perics (szerb, Donji Szrem – Szerbia)
Kölcsönbe távozók:Kleinheisler László (PAFC), Nagy Zsolt (PAFC), Papp Máté (Dunaújváros), Zsótér Donát (PAFC)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol, érdeklődnek iránta: Dunaújváros), Nikolics Nemanja (érdeklődnek iránta: AEK Athén – Görögország, Beitar Jeruzsálem – Izrael, Maccabi Haifa – Izrael), Dinko Trebotic (horvát, érdeklődnek iránta: Celta Vigo – Spanyolország; Genoa – Olaszország; Lech Poznan – Lengyelország),

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik