nemzetisport.hu 2015.07.06 12:37 Frissítve: 2015.07.06 13:07

Békéscsaba: védőt vennének a DVSC-től, érkező Felcsútról

A Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata a héten még több próbajátékost is tesztel, ellenben a korábban Újpestről érkezett labdarúgókat már biztosan nem szerződtetik. Ugyanakkor végleg megvenné a klub a DVSC védőjét, és Felcsútról is érkezhet egy védő, utóbbi várhatóan kölcsönben – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

 
Az átigazolási piac legfrissebb, magyar vonatkozású híreit itt olvashatja!
Az NB I-es átigazolási híreket csapatonként bontásban itt találja!
Felkészülési program: az NB I-es csapatok meccsei
NB II-es átigazolási hírek

Az Előre legutóbb, szombaton a Poli Timisoara (Temesvár) vendégeként szenvedett 2–0-s vereséget felkészülési mérkőzésen. A találkozón még több próbajátékos is szerepelt.

„Az újpesti Holdampf Gergőt nem szerződtetjük, és a korábban tesztelt, szintén újpesti Nagy János posztjára is várhatóan más játékost szerződtetünk – nyilatkozta az NSO megkeresésére Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője. – A montenegrói Szlavko Damjanovics még marad próbajátékon, és visszatér Georgi Korudzsiev is, aki a hétvégén Bulgáriában intézte az ügyeit, kedden és szerdán még teszteljük, ezután születhet róla végső döntés."

A szakember az érkezőkkel kapcsolatban elmondta, hogy a szabadon igazolható Oláh László akivel szóban már múlt héten megegyeztek – egy-két napon belül szerződést köt, és vannak olyan kiszemeltjeik is, akiknek a klubjával még egyeztetnek.

„Az előző fél évben kölcsönben nálunk szereplő jobbhátvédért, Bényei Balázsért ajánlatot teszünk a DVSC-nek, a játékossal már egyeztettünk, szívesen maradna nálunk, ezért szeretnék végleg megvásárolni a játékjogát. A Felcsútról érkező belső védő, Vaszicsku Gergő holnap csatlakozik a csapatunkhoz, ha meg tudunk egyezni az ügyében, várhatóan kölcsönbe jön a Puskás Akadémiától" – fogalmazott Szpisljak, aki azt is hozzátette, hogy Ugrai Roland ügyében továbbra is a Fradi jelzésére várnak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL

Érkezők: Fábio Nascimento de Oliveira (brazil, PAFC), Lubos Ilizi (szlovák, 1. SC Znojmo – Csehország), Laczkó Zsolt (KTE, szabadon igazolhatóként), Oláh László (Vasas, szabadon igazolhatóként), Bratiszlav Punosevac (szerb, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként) 
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Bényei Balázs (DVSC, kölcsön után végleg), Szlavko Damjanovics (montenegrói, Szpartak Szubotica – Szerbia), Georgi Korudzsiev (bolgár, FK Haszkovo – Bulgária, szabadon igazolható, próbajáték), Ugrai Roland (Ferencváros), Vaszicsku Gergő (Puskás Akadémia)
Távozók: Balogh Miklós (szabadon igazolható), Balogh Milán (szabadon igazolható), Póser Dániel (Vasas, szabadon igazolhatóként), Tölgyesi Viktor (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bényei Balázs (DVSC, ?)

 

2020.02.16 22:58:23

Labdarúgó NB I SZ. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2020.02.16 10:54:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hornyák Zsolt többször tehetetlennek érezte magát a kiállítások miatt, most győzelemnek örülhetett.

2020.02.15 22:45:25

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mit kaptak, legfeljebb érzelmi kérdés lehet.

2020.02.15 23:05:15

Labdarúgó NB I Sz. M.

2020.02.15 10:24:21

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem is az újabb három pont, hanem maga a Mol Fehérvár FC elleni győzelem ténye a nagyon fontos.