Békéscsaba: alakul a keret, és kiszemelték az új szertárost is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.27. 21:51
Várhatóan négy-öt élvonalbeli, illetve az élvonalat megjárt játékos, köztük egy kapus szerződtetését tervezi a labdarúgó NB I-ből kieső Békéscsaba – tudtuk meg a klub honlapjáról.

A kiszemeltekkel előrehaladott tárgyalások folynak, többekkel már megszületett a szóbeli egyezség, de Igricz Mihály klubigazgató hozzáfűzte: szerződést még egyikükkel sem írtak alá, ezért a nevek nem publikusak.Igricz Mihály klubigazgató hozzáfűzte: szerződést még egyikükkel sem írtak alá, ezért a nevek nem publikusak.

Igricz szerint egészen biztos, hogy az eddigi keretből Mursits Roland, Bényei Balázs, Fehér Zsolt, Bagi István, Huszár Gergő, Pilán Márkó, Spitzmüller István, Takács Péter, Szélpál Norbert, Viczián Ádám, Tóth Dániel, Birtalan Botond és Szalai Dániel a 2016–17-es szezonban is a liláknál folytatja.

Közel a megegyezés Beszterczei Attilával, Fabio Nascimento de Oliverával és Konyecsni Zoltánnal, míg Balog Zsolttal, Juhász Györggyel, Hudák Martinnal és Máthé Gáborral még le kell ülniük tárgyalni.

A csabaiak honlapja nem csak a játékoskeret alakulásáról számol be: mint írják, a szertárosi teendőket Baukó András nyugdíjba vonulása után egy fiatal, agilis kollégájukra szeretnénk bízni – szóban már megállapodtak vele, de a nevét csak a megfelelő dokumentumok aláírása után hozzák nyilvánosságra.

A hivatásos, nagypályás átigazolási időszak június 9-én kezdődik, és a csabaiak már június 20-ig igyekeznek kialakítani a végleges keretet, amellyel nekivágnak az NB II-es szezon előtti felkészülésnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik