Átigazolás: az Újpest helyett Mariborba szerződő Biton ismét nagyon lelkes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.01. 08:52
Ahogy arról tegnap este beszámoltunk, a korábbi hivatalos bejelentés ellenére Dudu Biton végül nem az Újpest, hanem a Bajnokok Ligája főtábláján is érdekelt szlovén Maribor futballistája lesz.

A 26 éves izraeli futballista ma reggel a Twitter-oldalán foglalta össze a véleményét a helyzetről, az Újpestről említést sem téve.

„Nos... Egy kis (nagy!) változás a tervekben... Egyéves kölcsönszerződést kötöttem a Mariborral. Nagyon örülök, hogy lehetőségem van ebben a remek klubban játszani. A Wislával három percen múlt, hogy nem jutottunk be a BL-be. Most örülök, hogy az új csapatommal lehetőségem lesz ott játszani. Várom az első edzést, és azt, hogy találkozzam az új barátaimmal... Szeretnék köszönetet mondani ügynökömnek, Dudu Dahannak, hogy keményen dolgozott az idő szorításában és a papírmunkát is intézte" – írja Biton a közösségi portálon.

Csak emlékeztetőül: pénteken, amikor az Újpest hivatalosan bejelentette az érkezését, a támadó az alábbi sorokat posztolta.

„Boldog vagyok, hogy bejelenthetem, egyéves szerződést kötöttem az Újpesttel. Tele vagyok energiával, és örülök, hogy ez a kihívás vár rám" – írta akkor a Twitteren, ez a bejegyzés azonban – aligha meglepő módon – már nem olvasható a közösségi oldalon...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik