A szombathelyiek csatára online jegyvásárlásra buzdít

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.14. 14:36
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás támadója arra biztat, hogy interneten vegyenek jegyet a drukkerek.

A visszaszámlálás megkezdődött. Mert történjék bármi, s álljanak bárhol is a csapatok, a vasárnap 16.30-kor kezdődő Haladás–Ferencváros összecsapást fokozott érdeklődés övezi. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a kedd délelőtti szombathelyi pénztárnyitás után egyből elfogytak a jegyek a vendégszurkolóknak fenntartott szektorba.

Radó: Nincs ebben semmi ördöngösség (Fotó: Szabó Miklós)
Radó: Nincs ebben semmi ördöngösség (Fotó: Szabó Miklós)

Persze gond egy szál se: a fővárosiak Budapesten még megválthatják belépőiket. Ráadásul a házigazda vezetősége is arra buzdítja saját szimpatizánsait, hogy idejében gondoskodjanak a jegyek beszerzéséről.

„Ezzel rengeteg időt és bosszúságot spórolhatnak meg – hangsúlyozta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. – Azok ugyanis, akik csak az utolsó pillanatban próbálnak belépőhöz jutni, általában lemaradnak a mérkőzés első tíz-tizenöt percéről. S nem azért, mert lassú a beléptetés, hisz a kapukon gyorsan be lehet jutni. Ami időigényes, az a jegyek helyszíni kiállítása, hiába nyitunk ki a mérkőzés előtt rendszerint hat pénztárat is.”

A modern kor csodája, hogy ügyes-bajos dolgainkat immár odahaza, a számítógép előtt ülve is intézhetjük. Az MLSZ a tavaszi szezonra továbbfejlesztette egységes online jegyértékesítési rendszerét. Ma már elegendő egy-két kattintás, és bármelyik találkozóra, azaz a Haladás–Ferencvárosra is jegyet lehet váltani, elkerülve ezzel a hosszas sorban állást (is).

„Aki csak teheti, vásárolja meg a vasárnapi bajnokira online a jegyét, és nyomtassa ki – folytatta az ügyvezető. – Megéri idejében érkezni, különböző programokkal, valamint műsorszámokkal igyekszünk ugyanis szórakoztatni a nézőket. Sőt úgy vélem, aki csakugyan elkötelezett a sportág iránt, az már a kedvencei bemelegítésére is kíváncsi.”

A Haladás ugyan lemaradt a dobogóról, mégis minden dicséretet – és figyelmet – megérdemel a szezonbeli teljesítményéért. Ugyanez igaz persze a Ferencvárosra is, amely sorozatban hét nyertes bajnokival a háta mögött érkezik Szombathelyre.

„Habár legutóbb a Pakstól kikaptunk, így is jó helyzetből várhatjuk a vasárnapi mérkőzést – értékelt Radó András, a szombathelyiek tizennégy gólos csatára. – Ellenfelünk a nemzetközi kupaszereplésre hajt, ezért élvezetes, jó színvonalú összecsapásra van kilátás. Az igazsághoz tartozik ugyanakkor, hogy a két együttes mérkőzése a helyezéstől és formától függetlenül is sokakat lázba hoz. Változik a világ, fejlődik a technika, ma bármit meg lehet vásárolni a világhálón. Nincsen abban semmi ördöngösség, hogy néhány kattintással belépőhöz is lehet jutni – arról nem is szólva, hogy sokkal könnyebb és egyszerűbb, mint sorban állni érte.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik