A pápaiak a buszon ülve várták az MLSZ halasztó döntését

Vágólapra másolva!
2011.02.25. 15:03
null
Debrecenben nemcsak havas a pálya, fagyott is (Fotó: dvsc.hu)
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elfogadta a Debreceni VSC és a Szolnoki MÁV halasztási kérelmét, így elmarad a holnapra kiírt Debreceni VSC–Paksi FC és a Szolnoki MÁV FC–Lombard Pápa bajnoki mérkőzés. A találkozók pótlásának időpontjáról jövő csütörtökön dönt a versenybizottság.

A Nemzeti Sport Online délelőtt már beszámolt arról, hogy a pálya alkalmatlansága miatt a DVSC és a Szolnok is kérte holnapi bajnokija elhalasztását. A debreceniek a Paksot, a szolnokiak a Pápát fogadták volna.

A MLSZ tájékoztatása szerint a halasztásról szóló döntés előtt a két klub hosszasan egyeztetett a versenyszervezési osztály munkatársaival, végül úgy határoztak, hogy a holnap délutánra kiírt Debreceni VSC–Paksi FC és a Szolnoki MÁV FC–Lombard Pápa találkozót elhalasztják.

A mérkőzések új időpontját a versenybizottság jövő csütörtöki ülésén tűzi ki.

Érdekesség, hogy a pápaiak már délelőtt szerettek volna elindulni a holnap kora délutáni találkozóra, így csomagjaikkal órákat vártak a busznál az MLSZ döntésére.

„A csapat órák óta a busznál van a csomagjaival együtt, és arra vár, hogy útnak indulhat-e vagy sem. Az egész helyzet egyszerűen minősíthetetlen – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére még a döntés előtt a pápaiak ügyvezetője, Szemán György. – Előbb délre ígérte az MLSZ a döntést, majd kettőre, még nem tudjuk, hogy lesz-e holnap mérkőzés."

Szemán György cáfolta azt a sajtóhírt, miszerint a szolnokiakkal már megegyeztek volna a találkozó új időpontjáról. Azt ugyanakkor elismerte, hogy az egyetlen szóba jöhető időpont március 26., amikor a válogatott egy nappal korábbi, hollandok elleni Eb-selejtezője miatt szünetel a bajnokság.

Az elhalasztott DVSC-TEVA–Paksi FC mérkőzés helyett a Sport TV az MTK–Budapest Honvéd bajnokit tűzi műsorára, ez utóbbi találkozó kezdési időpontját ezért a versenybizottság 16 óráról 15 órára változtatta.

LABDARÚGÓ NB I – A 17. FORDULÓ MŰSORA
PÉNTEK
BFC Siófok–Győr 17.00, Tv: SportM
Ferencváros–KTE-Ereco 19.00, Tv: Duna
SZOMBAT
MTK–Bp. Honvéd 15.00, Tv: Sport1
ZTE–Haladás 16.00
Újpest–Kaposvár 17.30, Tv: Sport1
VASÁRNAP
Vasas–Videoton 17.30 Tv: Sport2
A DVSC–Paks és a Szolnok–Pápa mérkőzés elmarad, az új időpontról jövő csütörtökön dönt az MLSZ.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik