Játékossors: egy éve tért haza külföldről, 24 évesen visszavonul

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 11:37
Sérülés miatt 24 évesen befejezi pályafutását Csorba Szabolcs, az NB II-be feljutó Nyíregyháza Spartacus labdarúgója. A Szpari megállapodott Úr Lászlóval.

Csorba Szabolcs az MTK-ban, a Debrecenben, a Paksi FC-ben és a Balmazújvárosban is futballozott korábban, 2015 februárjában Bangladesbe szerződött. Onnan tavaly nyáron tért haza,elfogadva a Cigánd ajánlatát, de csupán egy bajnoki mérkőzésen játszhatott súlyos fegyelmezetlenség miatt, így újra a Szparihoz került. Sérülése miatt azonban nem folytathatja a pályafutását.2015 februárjában Bangladesbe szerződött. Onnan tavaly nyáron tért haza,elfogadva a Cigánd ajánlatát, de csupán egy bajnoki mérkőzésen játszhatott súlyos fegyelmezetlenség miatt, így újra a Szparihoz került. Sérülése miatt azonban nem folytathatja a pályafutását.

Hír még a nyíregyháziakkal kapcsolatban, hogy megállapodtak Úr Lászlóval, aki az orvosi vizsgálat után aláírhatja szerződését új együttesével. A Cigánd középpályásával is foglalkoztunk a klubról írt cikkünkben, az NB III-ból feljutó csapat a futsalos elemek bevezetése után tudott feljutni a másodosztályba, Úr szerint ez is hozzásegítette ahhoz, hogy előrébb lépjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik