NB II: a DVTK-tól visszatérő védő távozhat Kövesdről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 13:27
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesdhez a diósgyőri kölcsönszerződése után visszatérő védő, Szalai Vilmos távozhat a klubtól, csapatot keres magának.

Arról már beszámoltunk, hogy a legutóbb Diósgyőrben kölcsönben szereplő mezőkövesdi Szalai Vilmos visszatért a klubjához, és a jövőjéről tárgyal. Információink szerint most már az is eldőlt, hogy a belső védő nem kíván a másodosztályú Mezőkövesdben maradni, bár egyelőre kérdéses, hogy hol folytatja pályafutását.Arról már beszámoltunk, hogy a legutóbb Diósgyőrben kölcsönben szereplő mezőkövesdi Szalai Vilmos visszatért a klubjához, és a jövőjéről tárgyal. Információink szerint most már az is eldőlt, hogy a belső védő nem kíván a másodosztályú Mezőkövesdben maradni, bár egyelőre kérdéses, hogy hol folytatja pályafutását.

„Szalai Vilmos már a legutóbbi felkészülési mérkőzésünkön sem játszott nálunk, jelenleg csapatot keres magnak” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Hagyaczki József, a Mezőkövesd ügyvezetője.

A klubbal kapcsolatos hír még, hogy a Szombathelyi Haladás két fiatalja, Dallos Máté és Tóth Márton próbajátékon szerepel, sorsukról később dönt a szakmai stáb.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL

Érkezők: Heffler Norbert (PMFC, szabadon igazolható), Nagy József (PMFC, szabadon igazolható), Polényi Gábor (Vasas, szabadon igazolható), Rácz Ferenc (PMFC, szabadon igazolható), Ribánszky László (szlovákiai, Nové Zámky – Szlovákia, szabadon igazolható), Tóth László (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Harsányi Zoltán (Puskás Akadémia), Fótyik Dominik (szlovák-magyar, Kecskeméti TE), Szalai Vilmos (DVTK)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Dallos Máté (Haladás), Sipos Gergő (DVTK U21), Tóth Márton (Haladás)
Távozók: Balogh Balázs (Kisvárda), Búrány Zoltán (lejárt a szerződése, ?), Lukács Rajmund (Nagyvárad/Bihor Oradea – Románia), Sváb Dániel (érdeklődik iránta: Budaörs), Stanislav Velicky (szlovák, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza, ?), Kulcsár Kornél (Haladás, ?), Kunsági Roland (FTC), Medgyes Zoltán (Haladás, ?), ifj. Nyilas Elek (Soroksár)
Távozhatnak: Szalai Vilmos
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik