NB II: újabb próbajátékosok a ZTE-nél, Városi is képben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 12:17
A Haladástól elküldött Városi Viktor mellett a legutóbb Siófokon szereplő Papp Szilárdot, a Budapest Honvéd keretéhez tartozó Karacs Pétert és Daru Bencét teszteli a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC szakmai stábja – számolt be róla a zaol.hu.

A felsorolt labdarúgók lehetőséget kapnak a szerdai egymás közti játék során, s várhatóan a hét végéig maradnak is, sorsukról ekkor születhet döntés.

Amint arról beszámoltunk, a legutóbb Kaposváron szereplő Murai Márk is a ZTE-nél folytathatja, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Továbbra is a csapattal készül Horváth Péter, aki bár még nem írt alá szerződést a klubhoz, nagy valószínűséggel tavasszal a kék-fehéreknél szerepel.

A ZTE legközelebb szombaton játszik felkészülési mérkőzést, amikor 11 órától a Lombard Pápa vendége lesz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Szakály Attila (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Daru Bence (Bp. Honvéd – próbajáték),Józsi György (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros), Horváth Péter (Lenti), Karacs Péter (Bp. Honvéd – próbajáték), Murai Márk (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvár), Papp Szilárd (szabadon igazolható, legutóbb Siófok – próbajáték), Városi Viktor (szabadon igazolható, legutóbb Haladás – próbajáték)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Károly Bálint (Puskás Akadémia)
Távozhatnak: Czirjék Zoltán, Marcus Vinícius Batista dos Santos Tanque"

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik