NB II: kapust és középpályást igazolt a Dunaújváros

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.04. 12:07
A REAC együttesétől érkező kapussal, Dániel Csabával és a Videoton II-t elhagyó középpályással, Sárközi Norberttel erősített a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros – számolt be róla a klub honlapja.

A 21 esztendős Sárközi Norbert az NB III Középcsoportjában szereplő Videoton második csapatától érkezett az újvárosi klubhoz, és a távozó Papp Máté szerepkörét töltheti be a csapatban. Érdekesség, hogy Sárközi az ősszel egyáltalán nem lépett pályára a harmadosztályú bajnokságban (háromszor ült a kispadon), mégis magasabb osztályba tud igazolni, amelyben nagy szerepe van annak, hogy Dobos Barna szakmai igazgató jól ismeri a labdarúgót.

A REAC gárdájától a 19 éves kapus, Dániel Csaba érkezett, ő a jövő embere lehet. Velük és a korábban már a klubhoz igazoló Petneházi Márkkal és Urbin Péterrel vált teljessé a Dunaújváros kerete.

A klubtól távozók majdnem mindegyike új klubot talált: Köntös Dániel az NB III Nyugati csoportját vezető Csákvárban folytatja pályafutását, Sitku Illés az elmúlt hétvégén már dorogi színekben szerzett gólt a Vasas elleni felkészülési találkozón, míg Micskó Márk a az NB III Középcsoportjában szereplő UFC Szekszárd együtteséhez tart. Birtalan Botond az elmúlt időszakban Tatabányán tréningezett, és közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Bányász vezetőivel.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROS PASE-NÁL
Érkezők: Dániel Csaba (REAC), Petneházi Márk (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Sárközi Norbert (Videoton II), Urbin Péter (Balmazújváros)

Távozik/távozhat: Birtalan Botond (Tatabánya FC?), Köntös Dániel (Csákvári TK), Micskó Márk (UFC Szekszárd?), Papp Máté (Videoton FC, kölcsönből vissza), Sitku Illés (Dorogi FC)

Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik