NB II: korábbi élvonalbeli játékosokat tesztel a Tatabánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.24. 16:45
A szombati MVM Paks elleni felkészülési mérkőzésen több élvonalban is megforduló játékost tesztel a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Tatabánya.

A Csertői Aurél vezette NB I-es Paks ellen újabb próbajátékosok lépnek pályára az NB II-ben kieső helyen telelő Tatabányában: Papizsanszkiy Artúr, Wágner Gusztáv mellett Horváth Szabolcs, Birtalan Botond és Batizi-Pócsi Balázs bizonyíthat Bozsik Péter vezetőedzőnek – adta hírül a klub hivatalos oldala.Papizsanszkiy Artúr, Wágner Gusztáv mellett Horváth Szabolcs, Birtalan Botond és Batizi-Pócsi Balázs bizonyíthat Bozsik Péter vezetőedzőnek – adta hírül a klub hivatalos oldala.

A 24 éves bal oldali védő, Horváth Szabolcs legutóbb a Kazincbarcika labdarúgója volt, de korábban a DVTK színeiben már bemutatkozhatott az élvonalban. A 24 éves támadó, Birtalan Botond legutóbb a másodosztályú Dunaújvárosban szerepelt. A nagy tehetségnek tartott csatár a Sopron színeiben mutatkozott be az NB I-ben, ezután egy romániai kitérő után a DVSC-Teva is leigazolta, ám ott csak a második csapatban jutott szóhoz. A 21 éves támadó, Batizi-Pócsi Balázs az MTK II-től érkezik tesztelésre, és hét élvonalbeli bajnoki szerepel a neve mellett.

A tatabányaiak másik edzőmérkőzésén, az FTC II ellen a 21 éves szlovákiai Csölle Norbert is bizonyíthat a szakmai stábnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYÁNÁL
Érkezők: Czanik Károly (szabadon igazolható, legutóbb FC Ajka)
Távozik/távozhat:
Kiszemeltek: Batizi-Pócsi Balázs (MTK II), Birtalan Botond (Dunaújváros PASE), Csölle Norbert (Csorna), Horváth Szabolcs (Kazincbarcika), Papizsanszkij Artúr (szabadon igazolható), Wágner Gusztáv (Ausztria, alacsonyabb osztály)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik