NB II: közvetlen riválisától igazolt két játékost is a Sopron

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 18:57
Két játékost is igazolt a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Soproni VSE. A 30 éves kapus, Dénes Zsolt és a 29 éves csatár, Bali Péter is legutóbb a szintén másodosztályú SZTK-ban szerepelt.

Dénes Zsolt és Bali Péter személyében két labdarúgót is közvetlen riválisától is igazolt a másodosztály Sporoni VSE. A 30 éves kapus és a 29 éves támadó is legutóbb Szigetszentmiklóson szerepelt.

„Mindkét poszton minőségi igazolást hajtottunk végre. Szeretnénk még egy belső védőt és bal oldali védőt szerződtetni. Természetesen próbajátékosok is érkeznek a következő időszakban. Olyanok, akiket mi hívtunk, hogy meg tudjuk nézni őket játék és edzés közben, és persze vannak önjelöltek is" – nyilatkozta Bücs Zsolt vezetőedző a klub hivatalos oldalának.

Dénes Zsolt korábban szerepelt Diósgyőrben, Tatabányán, Nyíregyházán, Békéscsabán. Bali Péter 55 NB I-es meccsen 8 gólt szerzett, az NB II-ben pedig 135 találkozó 54 gól szerepel a neve mellett. Korább megfordult Szegeden, Szolnokon, a Vasasban, Pápán és Siófokon is.

Az NB II Nyugati csoportjában az SZTK a 8., a Sopron a 11. helyen telel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik