Felkészülés: trükkös tizenegyes, újpesti siker, leves szívószállal

Vágólapra másolva!
2011.02.02. 18:46
Az Újpest FC B labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a hozzá hasonlóan az NB II-ben, ám annak Nyugati csoportjában szereplő Tatabányát.

Szlezák Zoltán, valamint a tatabányaiakat edző Herédi Attila több próbajátékost tesztelt; az újpestieknél az elmúlt években Belgiumban játszó (ám szerdán bokasérülést szenvedő) Kovács Ádám, valamint Kiss Róbert, Szalontai Bence és az ifista Iflinger Norbert kapott lehetőséget – az utóbbi gólt is szerzett.

Érdekesség – számolt be a lila-fehérek honlapja –, hogy a 89. percben a tatabányaiak trükkös tizenegyessel próbálkoztak: Farkas legurította a labdát Demének, aki lőtt, ám a jó ütemben kimozduló Esterházy védett.

Szlezák Zoltán elégedetten nyugtázta a fiatal újpestiek teljesítményét – mondván, jó ellenféllel szemben mindegyikük játékában volt valami plusz –, de a szöglet után kapott gólhoz azért volt megjegyzése:

„A meccs előtt Erős Károllyal felvetettük a játékosoknak – idézi az ujpestfc.hu a szakembert –, ha pontrúgás után gólt kapunk, ezer fekvőtámaszt kell lenyomniuk az edzésen. Úgyhogy holnaptól sokan csak szívószállal eszik majd a levest, abban biztos vagyok..."

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 
ÚJPEST FC B-FC TATABÁNYA 3–1 (0–0)
ÚJPEST FC B: Szabó B. (Esterházy, 46.) – Privigyei (Iflinger, 66.), Dvorschák, Litauszki, Tóvizi (Kiss R., 46.) – Kovács Á. (Czimmermann, 35.), Szalai, Hullám, Popovics – Bognár I. – Széki (Szalontai, 46.)
TATABÁNYA: Dombai – Almási, Simkó, Bencze, Nagy Z., Vass, Deme, Lázár Zs., Kovács D., Duric (Módi), Farkas J. (Folmer)
G: Bognár I. (57.), Iflinger (70.), Czimmermann (80.), ill. Lázár Zs. (61,)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik