Ferencváros: pezsgőt bontottak az FTC-szurkolók Szigetszentmiklóson

Vágólapra másolva!
2008.02.13. 14:44
Szigetszentmiklóson játszik felkészülési mérkőzést a másodosztályú Ferencváros labdarúgó csapata. Csank János együttesének ez az első fellépése azt követően, hogy az állam hosszas huza-vona áldását adta arra, hogy a klub megkezdje a tárgyalásokat az angol befektetőjelölt, Kevin McCabe cégével. Igaz, utóbbi csupán szerda délelőtt kapott zöld utat.
A kora délután kezdődő találkozóra mintegy kétszáz ferencvárosi szimpatizáns látogatott el, akik pezsgőbontással ünnepelték a számukra örömteli hírt. A csapat ugyanis lehetőséget kapott, hogy gazdaságilag és szakmailag is egyenesbe kerüljön.

Kevin McCabe angol milliárdos üzletember és a mögötte álló befektetői csoport vásárolhatja meg a Ferencváros labdarúgócsapatát és a klub által használt, Üllői út-Könyves Kálmán körúti hat plusz két hektáros ingatlant. A telek vételára hárommilliárd forint.

Előbb azonban még az FTC-vel kell aláírni a szerződéseket az angol mágnásnak, amelyben szerepel a stadion felújítására vonatkozó terv, a részvénycsomag megvásárlása, valamint a létesítményhasználati jog adás-vétele.

Korábban a Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSzSz) szerda délutánra tüntetést jelentett be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. székháza elé, arra az esetre, ha a hatodik pályázat is érvénytelenül vagy éppen eredménytelenül zárul. Erre azonban végül nem került sor.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik