Felkészülés: simán megverte szlovákiai ellenfelét a KTE

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.26. 12:38
Három gólt lőtt első pénteki meccsén a KTE (Fotó: Facebook/Kecskeméti TE)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE 3–0-ra nyerte meg pénteki első felkészülési meccsét a szlovák Zlaté Moravce ellen.

A klubhonlap beszámolója szerint a mérkőzésre erős szélben került sor, s az 1–0-s lila-fehér vezetést hozó első félidő után 3–0-ra győzött a KTE. 

„A nagy szél némileg befolyásolta a játékot, de szerettünk volna megfelelő terhelést biztosítani a játékosoknak, ami sikerült. Az első félidőben nagy labdabirtoklási fölényünk volt, ám ez az átmeneteknél problémákat okozott, aminek nem örültem. A félidő hajrájában egy szép akciót góllal zártunk le, majd megbeszéltük az említett játékhelyzeteket is. A második félidőben a fölényünk újabb gólokkal párosult, a mérkőzés elérte célját. Az igazsághoz tartozik, hogy ellenfeleink közül objektíven nézve a mostani volt papíron a leggyengébb, így is kell kezelni a találkozót. Annak viszont örülök, hogy a játékosok becsülettel dolgoztak, sokat futottak, ami így az edzőtábor végén már egyébként sem feltétlen könnyű. Elégedett vagyok” – értékelt Szabó István vezetőedző a lefújás után.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MECCSEI
Kecskeméti TE–Zlaté Moravce (Aranyosmarót, szlovák) 3–0 (1–0)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik