NB I: az MLSZ döntött a kiállított Kádár és Lisztes büntetésének mértékéről is

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.10.13. 12:41
null
<a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/10/08/video-csunya-talpalas-terdre-kadar-tamast-mar-a-fehervar-mtk-19-perceben-kiallitottak" target="_blank"><strong>KÁDÁR BELÉPŐJÉT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!</strong> (Fotó: M4 Sport)</a>
Mint ismert, az MTK Budapest kettős emberhátrányban fejezte be a Fehérvár FC elleni bajnokit a múlt hétvégén. A játékvezető Kádár Tamást azonnali piros lappal állította ki, amiért kétmeccses eltiltást kapott – derült ki az MLSZ fegyelmi bizottságának szerdán nyilvánosságra hozott határozatából.

 

A Ferencvárosban ifj. Lisztes Krisztián is a kiállítás sorsára jutott, ő két sárga lap után hagyta el a pályát. A Ferencváros fiatalját a fegyelmi bizottság egy mérkőzésre tiltotta el.

Ezeken kívül a FEB a ZTE-t a Puskás Akadémia elleni hazai mérkőzésén a rend magzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (tárgy elzárt területre történt bedobása, sör locsolása a vendég technikai zónába és rasszista megnyilvánulás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a ZTE Aréna „IV” szektorának (nyugati tribün) lezárását.

Az október 11-i fegyelmi határozatokat ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik