NB I: az Al-Ahli szerződtetné a csatárt? A ZTE-nél nem tudnak róla

Vágólapra másolva!
2023.08.02. 13:17
null
A <a href="https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zte-elutasitottak-a-koreai-ajanlatot-most-senki-sem-elado-2966841" target="_blank">cairo24.com</a> szerint Eduvie Ikoba az egyiptomi Al-Ahlihoz szerződhet
A cairo24.com értesülései szerint az afrikai Bajnokok Ligája címvédője, az egyiptomi Al-Ahli szerződtetné a Zalaegerszeg 25 éves amerikai-nigériai csatárát, Eduvie Ikobát, a ZTE-nél azonban nem tudnak az egyiptomi klub érdeklődéséről – nem történt hivatalos megkeresés.

 

A cairo24.com értesülései szerint az egyiptomi Al-Ahli közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a ZTE amerikai-nigériai csatárát, Eduvie Ikobát. A cikk szerint Ikoba azután került képbe, hogy egy másik csatárkiszemeltet nem tudott átigazolni a klub, és az Al-Ahli svájci vezetőedzője, a 2011 és 2017 között az osztrák válogatottat is irányító Marcel Koller hozzájárult ahhoz, hogy Ikobával megkezdődjenek az egyeztetések.

A cikk szerint Ikoba szívesen menne a kairói klubhoz, és a szerződtetése kevesebb mint kétmillió dollárba kerülhet.

Kerestük a Zalaegerszeget a hírrel kapcsolatban, de a ZTE-nél nem tudnak az Al-Ahli érdeklődéséről, nem történt hivatalos megkeresés az egyiptomi klub részéről.

Júliusban a dél-koreai Szuvon Bluewings jelentkezett be a csatárért, de akkor Sallói István sportigazgató elmondta, hogy a nemzetközi kupaszereplés előtt senki sem eladó. Mint ismert, a ZTE az NK Osijekkel mérkőzik az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában, az első meccsen múlt héten, Eszéken 1–0-ra kikaptak a zalaiak, a visszavágót csütörtökön rendezik Zalaegerszegen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik