NB I: Görögországba szerződik a Paks alapembere – NS-infó

Vágólapra másolva!
2023.06.18. 11:44
null
Nagy Gergely ismét Görögországba szerződhet (Fotó: Szabó Miklós)
A Nemzeti Sport görögországi értesülései szerint a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényét 12. helyen záró Lamia együttesénél folytatja pályafutását a Paksi FC 29 éves kapusa, Nagy Gergely.

 

Úgy tudjuk, hogy a felek között már megszületett az egyezség az átigazolásról, Nagy Gergelyt hamarosan hivatalosan is bejelenti új klubja, a Lamia.

Az Abonyban nevelkedő kapus Győrben mutatkozott be a felnőttek között, majd védett a Dunaújvárosban és három évig erősítette a Vasast, mielőtt először a 2018–2019-es idényben Paksra került volna.

A kapus abban az évadban 26 mérkőzésen védett a tolnaiaknál, majd távozása után a 2020–2021-es kiírásban már légióskodott Görögországban, amikor a Larisza játékosa volt, melynek kapuját 25 alkalommal védte.

Nagy ezt követően visszatért Paksra, ahol azóta 43 bajnokin és hat kupamérkőzésen kapott lehetőséget, ám a Nemzeti Sport értesülései szerint most ismét elhagyja az atomvárosiakat, s hamarosan a Lamia játékosa lesz.

A Lamia vasárnap délután hivatalosan is bejelentette Nagy Gergely átigazolását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Mezei Szabolcs (MTK Budapest),Silye Erik (Vasas)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatér:
Szabó Bálint (Antalyaspor – Törökország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Hegedűs János (Vasas, szabadon igazolható), Kovács Krisztián (ETO FC Győr, szabadon igazolható)
Távozók: Kádár Tamás (MTK Budapest), Kovács Nikolasz (Budapest Honvéd), Nagy Gergely (PASZ Lamia 1964 – Görögország), Rácz Gergő (MTK Budapest, kölcsön után végleg), Varga Barnabás (Ferencváros)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balázs József (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:–

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik