FTC: várják a javaslatokat a szurkolói kódexhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 19:41
A Ferencvárosi Torna Clubnál várják azokat a javaslatokat, amelyekkel összefésülhetik a klub tavaly nyilvánosságra hozott Szurkolói Kódexét – adta hírül csütörtökön a klub hivatalos honlapja.

Az FTC Szurkolói Kódexe 2015. július 24-én lépett hatályba. A kódex melléklete az FTC labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Groupama Aréna Pályarendszabálya, amely különösen kitér arra, hogy mely esetekben mi az irányadó büntetés mértéke. A szurkolói csoportok vezetőivel folytatott egyeztetéseken és a szurkolói közösségi média oldalakon azonban ennek ellenére felvetődött annak igénye, hogy a zöld-fehér szimpatizánsok javaslattal élhessenek arra vonatkozóan, pontosan milyen cselekedetekért milyen időtartamra szóló kitiltások járnak – olvasható a fradi.hu-n a klub közleménye.FTC Szurkolói Kódexe 2015. július 24-én lépett hatályba. A kódex melléklete az FTC labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Groupama Aréna Pályarendszabálya, amely különösen kitér arra, hogy mely esetekben mi az irányadó büntetés mértéke. A szurkolói csoportok vezetőivel folytatott egyeztetéseken és a szurkolói közösségi média oldalakon azonban ennek ellenére felvetődött annak igénye, hogy a zöld-fehér szimpatizánsok javaslattal élhessenek arra vonatkozóan, pontosan milyen cselekedetekért milyen időtartamra szóló kitiltások járnak – olvasható a fradi.hu-n a klub közleménye.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke ígéretéhez híven az egyesület a szurkoloikodex@fradi.hu e-mail címen várja mostantól a szurkolók javaslatait is. A klub kéri, az e-mailben egyfelől indokolják és jelöljék meg, hogy pontosan mely részeken milyen szövegszerű változtatásokat tennének, továbbá tüntessék fel nevüket és szurkolói kártya számukat. A klub vállalja, hogy a befogadott javaslatokkal kiegészített Szurkolói Kódexet legkésőbb a 2016–2017-es labdarúgó bajnoki szezon előtt nyilvánosságra hozza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik