Újpest: Magyarországon Kylian vagyok, nem a bátyáim – Hazard

Vágólapra másolva!
2016.01.17. 12:30
Kylian Hazard nem bánta meg, hogy Magyarországra szerződött. A belga labdarúgó erről a Magyarországon őt meglátogató Voetbal Belgie című lap munkatársainak beszélt.

A legkisebb Hazard fivér az előző szezont az élvonalbeli Zulte-Waregemnél töltötte hazájában, de csupán két bajnokin kapott lehetőséget, Magyarországon viszont megújult.

„Folyamatosan a bátyáimmal hasonlítottak össze. Most itt, az Újpestnél viszont a saját utamat járhatom” – mondta a 20 éves labdarúgó, akinek Eden bátyja a Chelsea-ben, Thorgan fivére a Borussia Mönchengladbachban játszik.

„Túl nagyok voltak a várakozások. A Zulte-Waregemnél Hazard voltam, és nem Kylian. Magyarországon viszont még nem hallottam, hogy ezzel jönnének. Kylian vagyok, nem a bátyáim” – fogalmazott a légiós, aki a magyar fővárost is megszerette.

„Úgy vélem, [Budapest] csodás város, és kellemesen csalódtam az országban, bár nem tudtam róla sokat, de az emberek itt elfogadtak. (…) A bajnokság hasonló, mint Belgiumban, és a csapatok is hasonló játékot játszanak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik