Újpest: három játékos már hazautazott Törökországból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 19:59
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest január 30-ig Törökországban készül a tavaszi folytatásra, de három játékos idő előtt hazatért – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Balogh Balázs combhajlítóizom-, Cseke Benjamin karizomsérülést szenvedett, rajtuk kívül pedig Mihály Dávidnak is haza kellett utaznia.Balogh Balázs combhajlítóizom-, Cseke Benjamin karizomsérülést szenvedett, rajtuk kívül pedig Mihály Dávidnak is haza kellett utaznia.

„Mint minden év telén, úgy idén is felüdülés volt az összes játékosnak a hazai mínuszokból a kellemes hőmérsékletű Törökországba kiutazni – idézi az ujpestfc.hu Balogh Balázst. – A szállásunk professzionális, és szerencsére az edzőpályák is közel vannak, így nem kell sokat utazni a napi két edzés helyszínére. Kiváló a pálya minősége, továbbá a szervezést dicséri az is, hogy ilyen jó ellenfelekkel játszhatunk felkészülési mérkőzéseket. Nekem sajnos ma haza kellett utaznom, mert a combhajlítóizmomban fájdalmat éreztem, és mindenki úgy ítélte meg, hogy jobb itthon kezelni, így mire a többiek hazaérnek, már én is teljes értékű munkát végezhetek ismét. Hogy mindenkit megnyugtassak: nem érzem vészesnek a sérülésem.”

„Még a felkészülés első hetében, az itthoni edzések megkezdésekor – egy rossz mozdulatot követően – fájdalmat kezdtem érezni a karizmomban – mondta ezt már Cseke Benjámin – Az ultrahang részleges izomszakadást mutatott, aminek a kezelését azonnal meg is kezdték az orvosok. Az edzőtábor rajtjára már minden fájdalmam megszűnt, így nyugodt szívvel utaztam ki Törökországba. A tábor első hetének végéhez közeledve a kezelések hiánya miatt ismét előjöttek a karfájdalmaim. Ezek után döntöttünk úgy, hogy hazautazom. Mivel a kezeléseket itthon folytatják, a jövő hétre rendbe jöhetek, és a Megyeri úton már újra együtt edzhetek a többekkel.”

AZ ÚJPEST TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 4.
Külföldi edzőtábor: Törökország (Antalya), január 18–30.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 16., Dunakeszi: Újpest–Monor 5–1 (Perovics, Balogh B., Bardhi, Kabát, Gere)
Január 20., Törökország: Wil (svájci II.)–Újpest 2–1 (Andrics – 11-esből)
Január 23., Törökország: Nürnberg (német II.)–Újpest 2–1 (K. Hazard)
Január 26., 18.00, Törökország: Steaua Bucuresti (román)–Újpest
Január 29., Törökország: Carl Zeiss Jena (német IV.)–Újpest
Február 3.: Újpest–Szigetszentmiklós (a helyszín még nem ismert)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik