NB I: demonstrációt szerveznek a Szpari-szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 09:59
A Spartacus 1928 Egyesület felháborítónak találja az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Bizottságának május 26-i ülésén jogerősen meghozott döntést – több élvonalbeli csapat, így a Nyíregyháza sem kapott NB I-es licencet –, ezért demonstrációt szervez a csapatért.

„A klub alkalmazottai, az elkötelezett szurkolók, Nyíregyháza város lakossága, a labdarúgás iránt szélesebb értelemben véve érdeklődő, mára igen szűk létszámúra csökkent közvélemény értetlenül áll a döntés előtt” – írja a nyiregyhazaspartacus.hu, a klub hivatalos honlapja.

„Mind a döntés, mind a közlés módja jelzésértékű, egyenesen felháborító. Mindez egy olyan klub esetében, ahol az elmúlt tizenöt évben soha nem volt ilyen stabil a háttér, mint most, ahol a játékosok fizetési elmaradásokról hírből sem hallanak, ahol rendezett körülmények uralkodnak. Ahelyett, hogy az előrelépésről szóló információkat várhatná a közönség, ahelyett, hogy a tervezett igazolásokról szólna a szurkolói diskurzus, a tervezett stadionrekonstrukcióról érkező híreket lesné az újságolvasó, ahelyett a klub sorsáért aggódók végső elkeseredésükben demonstrációt kell hogy előkészítsenek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik