DVSC: Zsidai állapota nem javult, megműtötték; Lázár külön edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 17:31
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján adta hírül, hogy Zsidai László átesett a régóta esedékes műtéten.

A dvsc.hu beszámolója szerint Zsidai a felkészülés kezdete óta bajlódott az Achilles-inával. A védekező középpályás injekciókúrára is járt, de ettől sem javult a lába, ezért az orvosi stáb a műtét mellett döntött, amelyet Székesfehérváron végeztek el. A varratszedés után – a jövő hét elején – a játékos elkezdheti a rehabilitációt. dvsc.hu beszámolója szerint Zsidai a felkészülés kezdete óta bajlódott az Achilles-inával. A védekező középpályás injekciókúrára is járt, de ettől sem javult a lába, ezért az orvosi stáb a műtét mellett döntött, amelyet Székesfehérváron végeztek el. A varratszedés után – a jövő hét elején – a játékos elkezdheti a rehabilitációt.

A Felcsúton agyrázkódást szenvedő Lázár Pál a héten még külön edz, a jövő héttől végezhet teljes értékű munkát, míg a Diósgyőr elleni bajnokin bokafájdalmakra panaszkodó Máté Péter csak kisebb húzódást szenvedett, így hamarosan újra a csapattal készülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik