ETO: aláírt a Kolozsvárról érkező középpályás - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 17:12
A Győri ETO labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a román Dan Bucsát. A legutóbb a kolozsvári U-ban futballozó Bucsa két és féléves szerződést kötött az ETO-val.

Mint arról beszámoltunk, a kolozsvári Napocanews már napokkal korábban tudatta, hogy a védekező középpályás az ETO futballistája lesz. A dési születésű, a helyi Unireában és a Luceafarulban, majd bukaresti Dinamónál nevelkedett futballista december elején bontott szerződést a kolozsvári klubbal.Mint arról beszámoltunk, a kolozsvári Napocanews már napokkal korábban tudatta, hogy a védekező középpályás az ETO futballistája lesz. A dési születésű, a helyi Unireában és a Luceafarulban, majd bukaresti Dinamónál nevelkedett futballista december elején bontott szerződést a kolozsvári klubbal.

A 2017. június 30-ig aláíró, 26 éves Bucsa a győriek második téli igazolása a szintén szabadon igazolható Miroslav Stevanovic után. A játékos a felkészülést már Miriuta Vasile csapatával kezdi meg.

DAN BUCSA

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható),
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek:Sebastian Chitosca (román, Ceahlaul Piatra Neamt – Románia), Ciprian Deac (román, CFR Cluj – Románia), Mihai Minca (román, CFR Cluj – Románia), Ionut Rada (román, CFR Cluj – Románia), Mateo Susic (bosnyák, CFR Cluj – Románia)
Távozók: Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható), Sváb Dániel (szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Valentin Babic (horvát), Dudás Ádám, Milos Kocics (szerb), Leandro Martínez (olasz-argentin, érdeklődnek iránta: Bp. Honvéd), Stieber András, Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Varga Roland (érdeklődnek iránta: Ferencváros), Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza, PAFC, Vasas)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik