MTK: szerződtették a korábbi válogatott játékos fiát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 20:36
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján jelentette be Halmai Ramon szerződtetését. A Haladástól érkező középpályás 2017-ig kötelezte el magát a fővárosi együtteshez.

A korábbi magyar válogatott középpályás, Halmai Gábor fiának a szerződtetése nem hatott a meglepetés erejével, Garami József szakmai igazgató már korábban elmondta, hogy a szombathelyiek játékosa az MTK-ban folytatja pályafutását.Garami József szakmai igazgató már korábban elmondta, hogy a szombathelyiek játékosa az MTK-ban folytatja pályafutását.

A 20 éves futballista a legutóbbi idényben 18 mérkőzésen lépett pályára a Haladás második csapatában, egy alkalommal pedig a felnőtteknél is szóhoz jutott.

Halmai Ramon hároméves szerződést kötött a kék-fehérekkel.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (Tatabánya – kölcsönből vissza), Deutsch Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Halmai Ramon (Haladás), Hrepka Ádám (Haladás), Sipos Bence (SZTK – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Batik Bence (Ferencváros – kölcsönből vissza), Eppel Márton (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Fejes András (Videoton – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik